1. Az egyik legfinomabb reggeli számomra a zabkása, amiből annyi félét készíthetsz, amennyit csak akarsz, a lehetőségek száma gyakorlatilag határtalan, hiszen a fűszerezéstől kezdve, a tejeken át egészen a hozzáadott magokon, gyümölcsökön keresztül variálható benne minden. Hasonlóan készül a kókuszkása is, a különbség annyi, hogy az alapja nem zabpehely, hanem kókuszreszelék.
2. Kipróbálhatod a túrókrémet is, ami a zabkásához hasonlóan számtalan módon és percek alatt elkészíthető.

4. Ha valami sósra vágysz, akkor a tojás, különféle módokon elkészítve, jó választás lehet, hiszen szénhidrát gyakorlatilag nincs benne, viszont sárgájával vigyázni kell, mert az gyorsan megemeli a koleszterin szintet. Tehát a tojásból készíthetsz rántottát, tükörtojást, megfőzheted és eheted zöldségekkel és gyümölcsökkel is.

6. Nemcsak pihenős hétvégékre, hanem a munkás hétkönapokra is jó reggeli válhat a virsliből, mi főleg a Wiesbauert ajánljuk. Szintén sokoldalú "alapanyag", főzve vagy sütve, zöldségekkel, tojással, egy-két szelet piritóssal isteni.
7. Zöldség mártogatós: natúr joghurtba vagy kefirbe keverj kevés kék sajtot és darabolj hozzá uborkát, retket, sárgarépát, karalábét, paprikát. És hogy biztosan ne éhezz, egyél meg egy-két szelet piritóst vagy abonettet hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése