Szerző: Földi Nikoletta
Forrás: authoritynutrition.com |
Ha még eddig nem ismerted, vagy ismerted, de még nem próbáltad, íme néhány fontos tudnivaló a kókuszvirág cukorról.
Lágy, karakteres karamella ízű és karamellizálható az újdonságnak számító, kókuszpálma virágjának nektárjából készülő kókuszvirág cukor, amit ne keverj össze a pálmacukorral. Kávékhoz, süteményekhez, és egzotikus szószokhoz ajánlott, valamint olyan ételekhez és italokhoz, amelyekhez kiválóan illik a karamellás íz és szín. Gazdag tápanyagokban és ásványi anyagokban, glikémiás indexe: 35, azaz alacsonyabb, mint a cukoré. Azoknak ajánlom, akik a természetes táplálkozás hívei, és a répacukornál egészségesebb alternatívára vágynak.
Energiatartalma: 402 kcal/100 g. 150 g-900 g kiszerelésű karamell színű por formájában vásárolható meg, például itt.
Mi nem használjuk gyakran ez az édesítőt, de például az imádnivaló répatorta ízvilágához nagyon jól passzol, próbáljátok ki!
A cikksorozat további részei:
Hogyan válasszunk édesítőt? 1. Az eritrit
A cikksorozat további részei:
Hogyan válasszunk édesítőt? 1. Az eritrit
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése