Sokféleképpen bundázhatjuk:
- legegyszerűbb paprikás lisztes verzió (barna rizsliszt, pirospaprika);
- kukoricalisztbe forgatva (nagyon jól passzol a hekkhez) - így gluténmentes;
- palacsintatésztába: tej/víz, zabpehelyliszt, tojás.
Felengedés után bármelyik bundázási módot választhatjuk, de semmiképpen ne felejtsük el besózni a halat, utána pedig kb. két ujjnyi forró kókuszzsírban mindkét oldalát süssük át.
Köretként ajánlom hozzá az édesburgonya-chipset, és a franciasalátára emlékeztető joghurtos salátát, amit így készítek: főtt zöldségkeverék (répa, borsó, esetleg kukorica, zeller), apróra vágott zöld alma, apróra vágott savanyú uborka. A joghurtos szószhoz pedig natúr joghurtot, kevés mustárt, sót, borsot keverj össze kevés citromlével. És már kész is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése